dimarts, 28 d’octubre del 2014

Comentari sobre exposició tema-6: L'organització de les TIC als centres d' infantil i primaria. Pla TIC.

El tema de l'exposició d'avui era un tema que tractava de les TIC en general, ens explicaven les companyes quines utilitzacions tenen les TIC, com per ejemple, es poden utilitzar per comunicar-se, aprendre, informar-se..etc.

També han explicat molt bé el que es el Pla TIC, podem dir que és el apropar als mestres i alumnes a les noves tecnologies.

Els elements TIC també es una part important, ja que les utilitzarem cada vegada més a les nostres aules, alguns exemples d' elements trobem: el racó de l' ordinador, la web cam, l'armari mòbil, les tabletes, les càmeres fotogràfiques digitals i càmeres de vídeo i el projectors, els quals ens ajudaràn en el procés d' ensenyament- aprenentatge.
Respecte al Pla TIC, les companyes ens han explicat les diverses característiques que te, i els elements que formen aquest Pla.

I finalment a l'apartat de possibilitats educatives, ens han exposat diverses activitats que podem fer a educació infantil referides a aquest tema, ens han paregut molt interessants, ja que hui dia es molt important ensenyar als xiquets i xiquetes a utilitzar la gran varietat de recursos tecnològics que disposem. Una de les activitats que més ens ha agradat es la de fer un conte interactiu amb els alumnes de la classe, també fer activitats amb la pissara interactiva.

Ens ha paregut un tema molt interessant i les companyes s'han expressat amb molta claredat.

dilluns, 13 d’octubre del 2014

EVOLUCIÓ


Aquesta imatge és una comparació de les tecnologíes de la informació i comunicació amb les estacions de l'any.