divendres, 5 de desembre del 2014

Comentari del tema- 11: Utilització educativa del so. Els podcast, la música i la ràdio.

En aquesta exposició de les principals coses de les quals es va parlar va ser de dispositius i recursos de sons, com per exemple, trobem la aplicació spotify, que està feta per a reproduir música, no te la pots descarregar pero si que la pots escoltar en línia. També està soundcloud, que és una plataforma de distribució de música online, açí es munta la música acabada, un ejemple d'un dj que ho fa és dj Tiesto. I finalment audacity, que és un editor d'audio, en els sistemes GNU i Linux, és una gravació a temps real.

Ens ha paregut molt interessant ja que ens han explicat també les diverses activitats que podem realitzar amb els nostres alumnes utilitzant recursos com: la gravadora, per fer una radio amb els xiquets, l'ordinador, el projector digital..i molts més recursos dels quals disposem.

També podriem fer una activitat com per exemple, que els xiquets imiten el so dels animals que diga la mestra, i ella mateixa els gravarà en una gravadora, per què més tard reconeguen el so que han fet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada